Algemeen

Elk jaar gaan er genoeg mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten ontstaan tijdens het werk, klachten als gevolg van een ziekte of ongeval, een 'verkeerde'beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. 

 

Na verwijzing door uw huisarts of specialist kunt u zich bij ons aanmelden voor behandeling. Maar ook op eigen initiatief, dus zonder verwijzing van een arts, kunt u een afspraak met ons maken. Wij kunnen dan beoordelen of behandeling door de fysiotherapeut zinvol is. Na de intake kan in overleg met de patiënt al dan niet besproken worden tot een behandeling. Zinvol is dan om te weten; Heb ik fysiotherapie in mijn aanvullende verzekering? Indien geen aanvullende verzekering; Wat kost een behandeling? 

 

Fysio Blaauw heeft in 2024 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dat betekent dat indien u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft afgesloten de behandeling rechtstreeks bij uw verzekeraar wordt ingediend. U kunt in uw polisvoorwaarden vinden hoeveel behandelingen u vergoed kan krijgen. Bent u niet aanvullend verzekerd of zijn uw behandelingen voor dit kalenderjaar verbruikt, dan gelden onze praktijktarieven.